Громадська організація «Навчай для України» запрошує на безкоштовні онлайн-заняття учнів та учениць 5-11 класів

За підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, ГО «Навчай для України» реалізовує проєкт «Освітній суп», що передбачає безкоштовні онлайн-заняття для учнів та учениць 5-11 класів на основі академічного тьюторингу та менторства з ключових шкільних дисциплін.
«Навчай для України» — це громадська організація, яка з 2016 року працює для того, щоб кожна дитина в Україні мала змогу реалізувати свій потенціал, незалежно від місця народження чи проживання, особливо у час війни.
Проєкт «Освітній суп» від «Навчай для України» – це безкоштовні онлайн-заняття (академічний тьюторинг та менторинг) з урахуванням шкільної програми, який охопив вже більше 12 тисяч дітей по всій Україні та має спільноту з 600 вчителів-тьюторів, які пройшли спеціальне навчання.
На проєкті доступні два види участі учнів, обидва тривалістю 8 тижнів:
  • безоплатні заняття з вчителями-тьюторами з математики та/або української мови (можна обрати обидва предмети або один)
  • безоплатні заняття зі студентами-менторами з одного із запропонованих предметів: фізика, хімія, біологія, англійська мова, українська мова, математика.
Наші тьютори – вмотивовані й прогресивні вчителі, які пройшли спеціальне навчання від Міжнародної академії тьюторингу та допомагають дитині визначити прогалини у знаннях, навчитися брати відповідальність за власне навчання, використовують інтерактивні методи навчання та індивідуальний підхід до формування прогами з подолання освітніх втрат кожної дитини.
Наші ментори – це вмотивовані й активні студенти, які досконало володіють своїм предметом, пройшли спеціальне навчання та допомагають дитині визначити прогалини у знаннях, навчитися брати відповідальність за власне навчання, використовують інтерактивні методи освіти та зацікавлюють дітей у вивченні предмету.
Ми прагнемо не лише надолужити втрачені знання, але й забезпечити комплексну підтримку нашим учням, допомогти їм відновити віру в себе та свої можливості у навчанні.
Завантажити анонс
Реєстрація за посиланням: https://lnk.bio/osvitniy.soup